◉ JOC 7 | Phoenix Suns împotriva Dallas Mavericks | Playoff-uri NBA 2022

ACUM LIVE | The Suns, cea mai bună echipă a sezonului regulat, va căuta să-și afirme statutul local și să avanseze în finala Conferinței, dar pentru a face acest lucru trebuie să-i depășească pe Dallas Mavericks de la Luka Doncic, care visează la titlu. Cine va lua victoria?

sori Phoenix, cu Devin Booker și Chris Paulo sa primeasca Dallas Mavericks din Luka Doncić AZI, Duminică 15 maiîn ea Centrul de amprentă pentru a efectua jocul 7 al Semifinalele Conferinței de Vest al Playoff-uri NBA 2022. Aflați detaliile duelului: predicții, data, ora, streaming și canalul TV pentru a-l urmări LIVE ONLINE.

Duelul va începe la 8:00 pm (ET) și 5:00 pm (PT) în Statele Unitein timp ce va fi televizat pe TNT. În afară de, va începe la 21:00 (Argentina) și la 19:00 (CDMX)fiind difuzat pentru America Latină prin ESPN 2 și Star +. Pe de altă parte, acest joc va începe la ora 02:00 în Spania, fiind televizat de M+ Deportes (53). În afară de, din întreaga lume se poate bucura prin NBA League Pass.

+ Avertismentul lui Draymond Green către toți rivalii cu care Warriors se confruntă în finala NBA.

+ Playoffs NBA 2022: echipe în semifinalele conferinței, program, dată, oră, TV și rezultate.

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks: formații

Phoenix Suns:

PG: Chris-Paul
SG: Devin Booker
SF: Michael Bridges
FAQ: Jay Crowder
C: Deandre Ayton

Dallas Mavericks:

PG: Luka Doncić
SG: Jalen Brunson
SF: Reggie Bullock
FAQ: Dorian Finney-Smith
C: Dwight Powell

Phoenix Suns vs. Dallas Mavericks: Cum a decurs sezonul regulat?

Grupul comandat de Monty-Williams a încheiat campania cu a record de 64 de victorii și 18 înfrângerilocalizarea Primul la Conferința de Vest. Pe de altă parte, echipa condusă de Jason Kidd Sezonul regulat s-a încheiat cu a record de 52 de victorii și 30 de căderipoziționare Locul 4 la Conferința de Vest.

Pe tot parcursul sezonului regulat, Phoenix Suns și Dallas Mavericks s-au întâlnit de trei ori. Echipa condusă de Monty Williams a câștigat toate jocurile, lăsând echipa lui Jason Kidd fără victorie.

CELE TREI JOCURI:

  • 17 noiembrie 2021: Phoenix Suns 105-98 Dallas Mavericks
  • 19 noiembrie 2021: Phoenix Suns 112-104 Dallas Mavericks
  • 20 ianuarie 2022: Dallas Mavericks 101-109 Phoenix Suns

ÎN playoff:

  • Luni, 2 mai 2022: Phoenix Suns 121-114 Dallas Mavericks
  • Miercuri, 4 mai 2022: Phoenix Suns 129-109 Dallas Mavericks
  • Vineri, 6 mai 2022: Dallas Mavericks 103-94 Phoenix Suns
  • Duminică, 8 mai 2022: Dallas Mavericks 111-101 Phoenix Suns
  • Marți, 10 mai 2022: Phoenix Suns 110-80 Dallas Mavericks
  • Joi, 12 mai 2022: Dallas Mavericks 113-86 Phoenix Suns

+ Stephen Curry pierde unul dintre cei mai buni aliați ai săi pe Warriors pentru a-i înfrunta pe Grizzlies în Game 5.

Phoenix Suns vs. Dallas Mavericks: Cum este programul pentru această serie de semifinale a conferinței?

  • jocul 1: Luni 2 mai Începând cu 22:00 (ET) și 19:00 (PT) în Statele Unite prin TNT.
  • jocul 2: miercuri 4 mai Începând cu 22:00 (ET) și 19:00 (PT) în Statele Unite prin TNT.
  • jocul 3: Vineri 6 mai Începând cu 21:30 (ET) și 18:30 (PT) în Statele Unite prin ESPN.
  • jocul 4: Duminică 8 mai Începând de la 3:30 pm (ET) și 12:30 pm (PT) în Statele Unite prin ESPN.
  • jocul 5: marți 10 mai Începând cu 22:00 (ET) și 19:00 (PT) în Statele Unite prin TNT.
  • jocul 6: Joi 12 mai Începând cu 21:30 (ET) și 18:30 (PT) în Statele Unite prin ESPN.
  • jocul 7: Duminică 15 mai de la 20:00 (ET) și 19:00 (PT) în Statele Unite prin TNT.

Phoenix Suns vs. Dallas Mavericks: Când și la ce oră să urmăriți meciul 7 din Playoff?

Această întâlnire între Phoenix Suns și Dallas Mavericks va avea loc AZI Duminică 15 mai 2022 la Footprint Center începând cu ora 20:00 (ET), 19:00 (CT), 6:00 pm (MT) și 5:00 pm (PT) din Statele Unite.

Zi: duminică, 15 mai 2022.
Ora în Statele Unite: 20:00 (ET), 19:00 (CT), 18:00 (MT) și 5:00 pm (PT).
Loc: Footprint Center.

Orar in restul tarilor:

Spania: ora 02:00.
Argentina, Uruguay Y Brazilia: 9:00
Chili, Paraguay, Venezuela, Bolivia, Puerto Rico Y Republica Dominicană: 20:00
Mexic, Columbia, Ecuador, Peru Y Panama: 19:00
Costa Rica, Honduras, Guatemala, Mântuitorul Y Nicaragua: 18:00

Phoenix Suns vs. Dallas Mavericks: Cum să urmăriți online NBA live?

STATELE UNITE ALE AMERICII: TNT.
streaming în întreaga lume: NBA League Pass.
America Latină: ESPN 2 și Star+.
Spania: M+ Sports (53).

+ NBA: Cum să urmărești toate meciurile sezonului regulat LIVE ONLINE.

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks: Care sunt previziunile pentru Game 7?

Rezultat Acțiune
sori Phoenix -300
Dallas Mavericks +235

* Aceste date au fost extrase din DraftKings și corespund zilei de duminică, 15 mai 2022.

+ Nici Lakers, nici Nets: echipe interesate să facă schimb pentru Donovan Mitchell.

+ Curry și Warriors, aproape de finala conferinței: a fost confirmată gravitatea rănirii lui Ja Morant.

+ Nici măcar Jordan nu a îndrăznit atât de mult: Shaquille O’Neal îi răspunde vedetei care a pretins că îl poate apăra.

.

Add Comment